loodgieter bellen
loodgieter almere
loodgieter almere
HOME  CONTACT   WEBSHOP  

Septic Tank Legen
Uw septic tank vakkundig laten legen

septic tank

Septic Tank laten legen

Een vetafscheider is verplicht voor de levensmiddelenindustrie, de vis- en vleesverwerkende industrie en in elke horecagelegenheid. Vetafscheiders zorgen voor een effectieve en milieuvriendelijke afscheiding van vetten in afvalwater. Het is belangrijk uw vetafscheider regelmatig te ledigen en te reinigen om een goede werking te garanderen en verstoppingen te voorkomen. De firma Rion doet dat geheel volgens actuele wet- en regelgeving. U kunt uw vetafscheiders op afroep- en contractbasis laten legen en reinigen. Vele bedrijven gingen u al voor. Door op contractbasis te werken heeft u geen omkijken naar uw vetafscheider!

Slib en vet in de afscheider worden verwijderd. Na het legen van de septic tank wordt uw vetafscheider tot op de bodem gereinigd. Via visuele beoordeling worden technische gebreken direct gemeld. Hierdoor voorkomt u problemen. Ingezameld vet, slib en reinigingswater worden meegenomen en verwerkt

COVID-19 Corona virus

Beste Relatie,

Helaas zit Nederland momenteel in een ongekende situatie in verband met het COVID-19 (Corona) virus. Het dagelijkse leven is, mede door de lockdown, voor vrijwel iedereen veranderd. Zo ook voor ons, want ondanks het virus staan wij nog steeds 24/7 voor u klaar. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit. Graag willen wij u verzoeken om bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts dit bij ons te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunt u dezelfde voorzorg van ons verwachten. Onze werkwijze is conform de RIVM richtlijnen.

Wij wensen u veel gezondheid!


Onze ontstoppingsdiensten:


Webshop

Ook kunt u diverse schoonmaakmiddelen en materialen zeer voordelig kopen in onze webshop!

Ga naar onze webshop »Josephine Bakerstraat 22
T: 036 53 35 226
M: 06 5420 13 18
E: info@rion-ontstoppingsdienst.nl
KvK: 32123339

Vertrekpunt

Bestemming

Voor spoed incidenten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar
niet spoedopdrachten worden aangenomen tot 16:30

Naam

Bedrijfsnaam


Email

TelefoonUw Bericht