loodgieter bellen
loodgieter almere
loodgieter almere
HOME  CONTACT   WEBSHOP  

Riool vernieuwen
aanleggen, repareren of vervangen

riool

Gemiddeld hebben mensen 1 keer per 5 jaar last van een rioolprobleem. Ongeveer een vijfde van die problemen worden veroorzaakt door een kapotte riolering. Ook leidingen van kunststof kunnen kapot gaan. Bijvoorbeeld door graafwerkzaamheden of verzakkingen in de tuin, verkeerde aanleg, teveel belasting, wortels van planten en bomen etc. Als een verstopping snel weer terugkomt dan is er meestal sprake van een kapotte riolering.

Oude en/of beschadigde riolen zijn in sommige gevallen niet meer te repareren en zullen dan (deels) vervangen moeten worden. Dit kunnen we met een camera inspectie vast stellen. De vakkundige monteurs van de Firma Rion leggen nieuwe leidingen van hoogwaardige PVC met ontstopstukken op diverse, goed bereikbare plaatsen.

Voorkomen is beter dan genezen. Het riool is bedoeld voor urine, ontlasting, toiletpapier, afvalwater en hemelwater. Wanneer er andere dingen in het riool belanden bestaat de kans dat u een bedrijf moet inschakelen dat gespecialiseerd is in riool ontstopping. U zult trouwens versteld staan wat er zoal gevonden wordt in de riolering. Frituurvet, kattenbakkorrels of verfresten worden door sommige mensen via hun toilet in het riool gespoeld. Dat kan voor een aanzienlijke schade zorgen.

Of het nu het onderhoud van uw huidige riool betreft of de aanleg van nieuw riool, wij kunnen u altijd voorzien van professioneel advies. Onze jarenlange ervaring in ons vakgebied zorgt er voor dat wij u snelle en vakkundige oplossingen kunnen aanbieden voor uw probleem.

COVID-19 Corona virus

Beste Relatie,

Helaas zit Nederland momenteel in een ongekende situatie in verband met het COVID-19 (Corona) virus. Het dagelijkse leven is, mede door de lockdown, voor vrijwel iedereen veranderd. Zo ook voor ons, want ondanks het virus staan wij nog steeds 24/7 voor u klaar. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit. Graag willen wij u verzoeken om bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts dit bij ons te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunt u dezelfde voorzorg van ons verwachten. Onze werkwijze is conform de RIVM richtlijnen.

Wij wensen u veel gezondheid!


Onze ontstoppingsdiensten:


Webshop

Ook kunt u diverse schoonmaakmiddelen en materialen zeer voordelig kopen in onze webshop!

Ga naar onze webshop »Josephine Bakerstraat 22
T: 036 53 35 226
M: 06 5420 13 18
E: info@rion-ontstoppingsdienst.nl
KvK: 32123339

Vertrekpunt

Bestemming

Voor spoed incidenten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar
niet spoedopdrachten worden aangenomen tot 16:30

Naam

Bedrijfsnaam


Email

TelefoonUw Bericht