loodgieter bellen
loodgieter almere
loodgieter almere
HOME  CONTACT   WEBSHOP  

Riool camerainspectie
Professionele controle van uw riool

riool camerainspectie

Rioolinspectie

Ervaart u terugkerende problemen aan uw riolering of leiding? Dan is een rioolinspectie noodzakelijk. Zo kan de oorzaak en de locatie van het probleem in kaart worden gebracht. De firma rion kan zo'n rioolinspectie voor u uitvoeren. Reparatie kan vervolgens doelgericht plaatsvinden, waardoor de kosten worden beperkt.

De firma Rion zal voor een goede inspectie eerst uw riool reinigen. Hierdoor kan De firma Rion defecten aan uw riool beter detecteren. Zelfs in de slecht bereikbare delen van uw riool of leiding kan de firma rion d.m.v. een inspectiecamera problemen opzoeken. Wij brengen riolen in kaart met een doorsnee van 20mm tot zelfs 2000mm.

Met behulp van een inspectiecamera wordt uw riool gecontroleerd op lekkage, wortelingroei, scheuren of breuken. Voor de kleinere riolen wordt een duwcamera gebruikt om het riool te controleren. Voor de kleinere riolen maken wij een doeltreffende en eenvoudige rapportage. Hierin staat indien nodig een duidelijk advies en desgevraagd een offerte voor het herstellen van het riool.

De gemaakte videobeelden van de camerainspectie kunnen wij zowel analoog als digitaal aanleveren. Na een inspectie krijgt de opdrachtgever een rapport opgestuurd met daarin de bevindingen en eventuele aanbevelingen voor het verbeteren van het rioolstelsel.

Onze inspectie camera heeft een lang en flexibel snoer. Hij vindt zijn weg door alle grotere rioolbuizen tot zelfs het hoofdriool. Alle beschadigingen en verstoppingen worden geregistreerd. Wij hoeven dankzij deze camera niets te slopen of te graven. Dat scheelt in de kosten en geeft geen rommel! Wij kunnen tot op de cm nauw keurig zien waar de breuk zit dat scheelt een hoop tijd en ergenis.

Ook als u (ver)bouwplannen heeft kunnen wij met behulp van een camera inspectie de aanleg van riolering in kaart brengen. Ook kunnen wij direct uw riool ontstoppen, mocht dit nodig zijn. Bij de aankoop van een pand geeft een camera inspectie u een beeld van de conditie of juist (verborgen) gebreken zodat u daar bij de koop en ingebruikname rekening mee kunt houden.

COVID-19 Corona virus

Beste Relatie,

Helaas zit Nederland momenteel in een ongekende situatie in verband met het COVID-19 (Corona) virus. Het dagelijkse leven is, mede door de lockdown, voor vrijwel iedereen veranderd. Zo ook voor ons, want ondanks het virus staan wij nog steeds 24/7 voor u klaar. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit. Graag willen wij u verzoeken om bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts dit bij ons te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunt u dezelfde voorzorg van ons verwachten. Onze werkwijze is conform de RIVM richtlijnen.

Wij wensen u veel gezondheid!


Onze ontstoppingsdiensten:


Webshop

Ook kunt u diverse schoonmaakmiddelen en materialen zeer voordelig kopen in onze webshop!

Ga naar onze webshop »Josephine Bakerstraat 22
T: 036 53 35 226
M: 06 5420 13 18
E: info@rion-ontstoppingsdienst.nl
KvK: 32123339

Vertrekpunt

Bestemming

Voor spoed incidenten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar
niet spoedopdrachten worden aangenomen tot 16:30

Naam

Bedrijfsnaam


Email

TelefoonUw Bericht