loodgieter bellen
loodgieter almere
loodgieter almere
HOME  CONTACT   WEBSHOP  

Loodgieter Almere
Rion Ontstoppingsdienst helpt u vakkundig en voordelig

ontstoppingsdienst

Op zoek naar een vakkundige loodgieter in Almere? Wij staan tot uw dienst met alle loodgieters- en installatiewerken vanaf de top van uw huis tot in de grond. Ons team is thuis in particulier werk en voldoet aan de specifieke eisen die dit werk met zich meebrengt.

Als Uneto-VNI bedrijf voldoen wij aan strenge eisen en blijven op de hoogte van de laatste vak-ontwikkelingen. Met een Uneto-VNI Loodgieters- en Installatiebedrijf haalt u zekerheid in huis!

COVID-19 Corona virus

Beste Relatie,

Helaas zit Nederland momenteel in een ongekende situatie in verband met het COVID-19 (Corona) virus. Het dagelijkse leven is, mede door de lockdown, voor vrijwel iedereen veranderd. Zo ook voor ons, want ondanks het virus staan wij nog steeds 24/7 voor u klaar. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit. Graag willen wij u verzoeken om bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts dit bij ons te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunt u dezelfde voorzorg van ons verwachten. Onze werkwijze is conform de RIVM richtlijnen.

Wij wensen u veel gezondheid!


Onze ontstoppingsdiensten:


Webshop

Ook kunt u diverse schoonmaakmiddelen en materialen zeer voordelig kopen in onze webshop!

Ga naar onze webshop »Josephine Bakerstraat 22
T: 036 53 35 226
M: 06 5420 13 18
E: info@rion-ontstoppingsdienst.nl
KvK: 32123339

Vertrekpunt

Bestemming

Voor spoed incidenten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar
niet spoedopdrachten worden aangenomen tot 16:30

Naam

Bedrijfsnaam


Email

TelefoonUw Bericht