loodgieter bellen
loodgieter almere
loodgieter almere
HOME  CONTACT   WEBSHOP  

Hogedrukreiniging
Uw riool professioneel gereinigd

hogedrukreiniging

In tegenstelling met wat de meesten denken wordt er geen druk op de buizen gezet. De slang is voorzien van een spuitkop die schuin naar achter spuit zodanig dat ze zich door de buis trekt en steeds verder gaat.

De leidingen worden gereinigd met een hogedrukslang die zich in de leidingen trekt en de wanden van de buizen schoonspuiten. Dit is de meest effectieve manier van buis-reiniging.

Als een leiding dreigt over te lopen wordt er gewerkt met een tussenpistool. Hiermee kan de spuitkop gedoseerd worden en voorkomen worden dat het huis of het lokaal onder afvalwater komt te staan. Veilig werken is onze leuze en netheid dragen wij hoog in het vaandel.

Er kan ook worden leeggepompt met het hogedruk-systeem. Door middel van een venturi worden septische put of regenwaterput op een mum van tijd geledigd. Wij hoeven niet steeds een ruimdienst te bellen om ons werk naar behoren uit te voeren.

COVID-19 Corona virus

Beste Relatie,

Helaas zit Nederland momenteel in een ongekende situatie in verband met het COVID-19 (Corona) virus. Het dagelijkse leven is, mede door de lockdown, voor vrijwel iedereen veranderd. Zo ook voor ons, want ondanks het virus staan wij nog steeds 24/7 voor u klaar. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit. Graag willen wij u verzoeken om bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts dit bij ons te melden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunt u dezelfde voorzorg van ons verwachten. Onze werkwijze is conform de RIVM richtlijnen.

Wij wensen u veel gezondheid!


Onze ontstoppingsdiensten:


Webshop

Ook kunt u diverse schoonmaakmiddelen en materialen zeer voordelig kopen in onze webshop!

Ga naar onze webshop »Josephine Bakerstraat 22
T: 036 53 35 226
M: 06 5420 13 18
E: info@rion-ontstoppingsdienst.nl
KvK: 32123339

Vertrekpunt

Bestemming

Voor spoed incidenten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar
niet spoedopdrachten worden aangenomen tot 16:30

Naam

Bedrijfsnaam


Email

TelefoonUw Bericht